Selecteer een pagina

BEAUTY


Mani & Pedi

Bij ons kan u terecht voor de verzorging van uw handen en voeten. Daarbij wordt aandacht besteed aan het knippen en vijlen van uw nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eventuele velletjes. Ook het verwijderen van eelt en het verlichten van eventuele pijnpunten komt tijdens onze pedicure aan bod.

Gelaatsverzorgingen

Wij werken reeds meer dan 25 jaar met de producten van Sothys, een kwaliteitsvol merk dat ruim 60 jaar een absolute pijler is op de cosmeticamarkt. Het is een merk dat exclusief verdeeld wordt in schoonheidsinstituten en spa’s. La Maison Sothys, een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise.

Wij bieden de keuze aan uit verschillende behandelingen. Samen met u kunnen we een verzorging vinden die aan uw wensen en noden voldoet. Hieronder vind u meer informatie en prijzen betreffende ons aanbod. Wenst u een afspraak of heeft u nog vragen? Aarzel niet ons te bellen of even binnen te springen.

Ontharingen

Naast het ontharen met wax kan u bij ons ook terecht voor definitieve ontharing met IPL. Afhangende van uw huid- en haartype wordt bepaald of u in aanmerking komt voor deze behandelingen en hoeveel beurten u denkelijk nodig zal hebben. Voor meer informatie kan u best telefonisch contact opnemen om een gratis afspraak te plannen om deze behandeling te bespreken.

Onze prijslijst vind U hieronder


Nieuw bij Elite!

Permanente Make-Up Ogen & Powderbrows!

Permanente make-up voor de ogen is voor iedereen die de natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er ten allen tijde goed wil uitzien.Geen gedoe meer met wenkbrauwen bijtekenen, geen ongelijke eyeliner meer en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf!

Powderbrow is een nieuwe techniek, semi-permanente make up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw volledig geschaduwd. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes-techniek, die alleen maar plaatselijke haartjes geeft. Hierdoor heeft het een langere houdbaarheid en hoef je er ook geen make-up meer over te gebruiken. Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat verkrijgen kan zien en de kans niet oploopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen verkrijgt. Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er dus geen open wonden zijn, zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen. Het pigment zet zich ook niet uit en oogt dus natuurlijker. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes.