Permanente Make-Up Ogen, Powderbrows & Microblading!

Permanente make-up voor de ogen is voor iedereen die de natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er ten allen tijde goed wil uitzien.Geen gedoe meer met wenkbrauwen bijtekenen, geen ongelijke eyeliner meer en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf!

Powderbrow is een nieuwe techniek, semi-permanente make up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw volledig geschaduwd. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes-techniek, die alleen maar plaatselijke haartjes geeft. Hierdoor heeft het een langere houdbaarheid en hoef je er ook geen make-up meer over te gebruiken. Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat verkrijgen kan zien en de kans niet oploopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen verkrijgt. Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er dus geen open wonden zijn, zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen. Het pigment zet zich ook niet uit en oogt dus natuurlijker. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes. 

Microblading met een steriele blade wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag (oppervlakkige Dermis). Hierin wordt pigment gebracht. Op deze manier kunnen we heel mooie haartjes tekenen in de huid, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Deze techniek blijft maximum 1 tot 1,5 jaar.Alles wordt uitvoerig besproken en uitgetekend zodat u ziet hoe uw wenkbrauw er zal uitzien. Wij geven graag ons advies voor het mooiste resultaat.